Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Societat

En l'acte, que s'emmarca en la IV Setmana del Comerç i que va estar organitzat per l'Ajuntament de l'Ampolla, es van donar a conèixer la ginebra Harbour, impulsada per Daniel Casas; el sake Kensho Sake elaborat amb arròs del Delta de l'Ebre de la mà de Meritxell Jardí i Humbert Conti, i les infusions ecològiques i plantes medicinals Ecoherbes, un projecte de Trinidad Fuentes i Jordi Bosch.

Després que els emprenedors expliquessin en què consisteix cada projecte, com els hi va sorgir la idea, i els secrets de l'èxit dels seus productes, els assistents van poder degustar la ginebra, el sake i les herbes ecològiques, així com tastets dolços i salats elaborats pels restauradors Sílvia i Sergio Márquez amb els productes presentats.
 
Des de la regidoria de Comerç, Mercats i Serveis, es va concedir el reconeixement de la Setmana del Comerç, que es ve atorgant des de la primera edició, als tres projectes per "la seva creativitat, la iniciativa i la promoció que suposa per a l'Ampolla projectes d'aquesta envergadura", segons la regidora del consistori ampollero Geno Cabrera. 
 
L'entrega dels guardons va anar a càrrec del president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, José María Chavarria; de la presidenta de l'Associació d'Empresaris de l'Ampolla (ADELA); Juani Piñana; i de l'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa.

robavideo 300x250