Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Societat

El sector turístic de les Terres de l’Ebre es mostra contundent i assegura que la principal barrera per potenciar el sector són les infraestructures. Consideren un fre al desenvolupament la nacional 340 al seu pas per l’Ebre i el deficitari servei ferroviari actual.

"Hem d'intentar facilitar que els turistes puguin arribar a les nostres comarques d'una manera fàcil, còmoda i ràpida. Avui en dia, té el mateix preu un bungalou de cap de setmana que els peatges de l'autopista AP7. Si una família opta per l'autovia o la N340 el viatge s'allarga i poden passar més hores de carretera que a la destinació de vacances", explica Jordi Rius de XATS Ebre Turisme Rural. D'altra banda,Miquel Roca, de l'Associació de Turisme Rural de les Terres de l'Ebre ha destacat que els empresaris dels sector troaben excessives traves burocràtiques per participar de les campanyes del segell Terres de l'Ebre, reserva de la Biosfera.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s