Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

https://tickets.cac.es/internetCAC/index_eg.vpi?languageid=5

 Societat

Nova jornada de "malson" a la línia R-15

Nova jornada de malson a la xarxa ferroviària i, especialment, pels passatgers del tren regional entre Barcelona i Madrid, per una doble avaria. Al matí, el tren es va quedar aturat entre Riudecanyes i Pradell. Després de retrocedir, el nou comboi que els va venir a buscar va quedar també avariat, sense aire condicionat, entre Móra la Nova i Ascó.

La Fundació Amancio Ortega entrega un equipament oncològic a l’Hospital Comarcal d’Amposta

La Generalitat i la Fundació Amancio Ortega han firmat un conveni per renovar equipaments oncològics. La Fundació donarà 47 milions per a la compra d'equipaments de radioteràpia i de tecnologia per al cribratge i el diagnòstic del càncer de mama. L'Hospital Comarcal d'Amposta rebrà un mamògraf digital amb un valor estimat d'uns 150.000 €. 

Amposta renova la xarxa de pluvials per acabar amb els problemes d'inundabilitat

L'Ajuntament d'Amposta ha iniciat les obres per millorar la xarxa de pluvials del municipi. En una primera fase aquestes obres han començat pel carrer Tarragona, encara que s'estendran per diferents punts de la ciutat, unes actuacions que s'emmarquem dins del Pla Director de la Xarxa de Pluvials.

El professorat de l'institut Joaquín Bau demana el canvi de nom

El claustre de professors de l'institut Joaquín Bau de Tortosa ha decidit impulsar el canvi de nom del centre. Així ho van acordar a l'última reunió feta, i ara han elevat la proposta al consell escolar del centre, que haurà de prendre la decisió de seguir la tramitació.

Inauguren la nova seu de Càritas Diocesana a Tortosa

Càritas Diocesana de Tortosa ha canviat la seva ubicació i es trasllada a una nova seu. Des d’allà continuarà oferint servei a les persones més necessitades de la ciutat i la rodalia, amb un espai que comptarà amb unes millors condicions per a aquesta finalitat. La inauguració va tindre lloc aquest dijous al costat del palau Episcopal de la capital del Baix Ebre.

Les Moles, 25 plats per 25 anys

La gastronomia de les Terres de l’Ebre està d’enhorabona. I és que el restaurant Les Moles d’Ulldecona, pioner en la cuina d’autor a casa nostra, compleix 25 anys. I ho fa amb una estralla Micheline consolidada i un menú que sintetitza els millors plats de la seva història. 

Els excombatents franquistes també van pagar el monument del riu

De la mateixa manera que les institucions del territori, ajuntaments ebrencs i Diputació de Tarragona, van fer les seues aportacions econòmiques, la Jefatura Provincial del Movimiento, a través de la Delegación Provincial de Ex-Combatientes, també va requerir per carta, l'any 1964, els excombatents del bàndol franquista a la Batalla de l'Ebre perquè donessin diners per cofinançar el monument d'origen feixista que encara hi ha al mig del riu a Tortosa.