Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

https://tickets.cac.es/internetCAC/index_eg.vpi?languageid=5

 Societat

Comboi inaudit per la reparació d'una peça de la Central Nuclear d'Ascó

Curiós dispositiu que s'està desplegant aquests dies a les carreteres ebrenques i, concretament, a la Ribera d’Ebre, per traslladar una peça des de la nuclear d’Ascó a la de Vandellòs. Segons informa l’Associació Nuclear d’Ascó Vandellòs, es tracta d’un element anomenat ‘estator’, un component bàsica del generador principal, però de la part elèctrica.

Les foodtrucks prenen Amposta

Les foodtrucks han tornat a envair el parc dels Xiribecs d’Amposta aquest cap de setmana. El menjar ambulant ha sigut protagonista, en una diversificada oferta i una jornada que es va complementar amb cervesa artesana, balls i artesans. 

FAFAC i Mossos d'Esquadra creen un braçalet per als malalts d'Alzheimer

El pròxim 21 de setembre serà el Dia Mundial de l’Alzheimer. Aquesta malaltia degenerativa fa perdre la memòria i en molts casos les persones que pateixen aquests símptomes poden arribar a perdre’s pel carrer. Ara el FAFAC i els Mossos d’Esquadra han creat una polsera identificativa.

Ebre Beer, la cita de cervesa artesana que es consolida al territori

Ell cap de setmana passat va celebrar-se la cinquena edició de l’Ebre Beer. La cita va donar la possibilitat a la gent que va assistir-hi a conèixer la mostra de cerveses artesanes més importants de les Terres de l’Ebre.

El jutjat d'Amposta arxiva la causa contra el conductor de l'autobús sinistrat a Freginals

L'auto dictat pel jutge (amb data 13 de setembre però que s'ha donat a conèixer aquest dimarts 19 de setembre) decreta el sobresseïment provisional de la causa i, per tant, l'arxiu de les diligències que s'havien iniciat contra el conductor de l'autobús que el 20 de març del 2016 va patir un accident a l'autopista AP-7, a Freginals, en el qual van morir 13 estudiants estrangeres.

Els Ports obtenen la certificació de Destinació de Natura i Muntanya en familia

La Generalitat ha reconegut la destinació turística dels Ports amb la certificació de Destinació de Natura i Muntanya en Família. Un segell que l’han rebut 46 establiments i 8 municipis del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta. La certificació premia la implicació del sector amb el manteniment de l’espai natural a través d’una oferta de turisme actiu.