Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Política

Després d’haver netejat els accessos al camí paral·lel al riu per la banda de Móra la Nova i que han permès accedir davall del pont de les arcades, els socialistes mostren la seva preocupació pel deteriorament del formigó i les esquerdes que han aparegut a sota de la infraestructura que creua per damunt del riu fins Móra d’Ebre.

Aquest és l’estat actual del davall del pont de les arcades que creua de Móra la Nova fins Móra d’Ebre. El formigó s’ha després de l’armadura metàl·lica a conseqüència de la climatologia. El PSC, en l’últim ple de Móra la Nova, va mostrar la seva preocupació pel greu estat que presenta una infraestructura tan utilitzada.

Durant el 2017 una de les actuacions que va dur a terme l’ajuntament va ser l’obertura d’un camí paral·lel que arriba fins davall de la mateixa infraestructura i gràcies a la seva els regidors socialistes van traslladar al ple la necessitat de presentar un informe davant del Ministeri de Foment per donar compte de l’estat actual i la necessària actuació imminent. En els propers dies l’Ajuntament de Móra la Nova enviarà als tècnics per elaborar un informe i fer-lo arribar al ministeri.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s