Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Política

L'Ajuntament del Perelló, va aprovar el passat dimarts dia 9 de gener, un pressupost de 3.600.000 € per a l'exercici econòmic de 2018. L'Alcalde Ferran Cid destaca, "el mèrit que té en aquests moments en què les subvencions són escasses, el pes de les aportacions dels veïns als pressupostos".

Aquest any, es destinaran 800.000 € de la partida d'inversions a l'arranjament de camins del terme municipal. En aquest sentit, Cid destaca que, "és una aportació molt important que significa el 70% de les inversions. El Perelló té un terme de 100 quilòmetres quadrats, amb molts camins i moltes finques a les quals hem de poder arribar en condicions, i arranjarem un bon nombre d'aquests camins amb aglomerat asfàltic de qualitat".

A més, també es destinaran 200.000 € a la rehabilitació de l'edifici de l'antic ajuntament. El Perelló començarà el pròxim dimarts dia 16 de gener la seva Festa Major en honor a Sant Antoni.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s