Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Política

La CUP Tortosa acusa al conseller de Salut, Toni Comín, de no explicar les intencions reals respecte el nou model de gestió sanitària de les Terres de l’Ebre. Rebutgen un model de gestió privat com el de Sagessa. 

El portaveu de la CUP Tortosa, Xavi Rodríguez, ha qüestionat quin model de gestió sanitària planeja el departament de Salut per la nova empresa pública 'Salut Terres de l'Ebre'. Volen que s'aclarisque si serà gestionat directament per l'Institut Català de la Salut (ICS) o si s'externalitzarà a una empresa privada, seguint el model de Sagessa. "La pregunta és quin model de gestió tindrà. Serà gestió directa què és més fàcil fiscalitzar o serà indirecta que dificulta la transparència i ha provocat casos de corrupció arreu del país". 

Des de la CUP veuen segur que s'optarà per un model de gestió externalitzat. "La intinució com a CUP Tortosa i Terres de l'Ebre és que hi ha l'ànim de trinxar l'ICS, de fer el pastís els gros petites peces perquè així és més fàcil avançar cap a l'objectiu que hi ha a la conselleria de Sanitat que és mercantilitzar la sanitat", ha reblat Rodríguez. 

Els anticapitalistes també rebutgen l’ampliació de l’Hospital Verge de la Cinta anuncia pel govern. La titllen de pedaç, i exigeixen la construcció d’un nou centre i més inversió en l’actual. A més a més, el portaveu de la CUP, Xavi Rodríguez, ha acusat als polítics del territori de no haver exigit que no el nou aparcament sigui gratuït.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s