Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Política

Amb el ferm malmés, sense proteccions laterals ni senyalització horitzontal. El PSC d'Amposta ha denunciat les "pèssimes" condicions del vial d'accés a Amposta que connecta la carretera de Sant Jaume amb l'Escola de Capacitació Agrària. Els socialistes presentaran una moció al proper ple per reclamar que es millori un dels vials d'accés a la capital del Montsià. 

 "Aquest accés està en pèssimes condicions tant pel que fa al ferm com a les proteccions laterals i la seva amplada, així com el seu traçat, que no s'adequa a l'intens trànsit rodat", assegura el portaveu del Grup Municipal del PSC a l'Ajuntament d'Amposta, Francesc Miró. 

Els socialistes també presentaran una moció per demanar una convocatòria d'ajuts al pagament de les quites mensuals de la hipoteca de la primera residència, per un temps limitat, destinat a persones amb ingressos econòmics iguals o inferiors als 655,20 euros mensuals. "No és just ni raonable que els ampostins que ho estan passant econòmicament molt malament per culpa de la crisi no rebin cap ajuda o prestació del seu ajuntament", assegura la regidora socialista, Anna Tomàs. 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s