Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Política

El primer tinent d'alcalde, Josep F. Monclús, ha estat l'encarregat de recollir la distinció / Cedida

L'Ajuntament de Tortosa ha estat reconegut, per quart any consecutiu, pel Laboratori de Periodisme i Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb el segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública.

El primer tinent d'alcalde, Josep F. Monclús, ha estat l'encarregat de recollir la distinció de mans de la directora del Laboratori, Amparo Moreno, que ha estat acompanyada de la presidenta del Consell Certificador, Victòria Camps, del Secretari de Transparència del Govern, Jordi Foz, i de la rectora de la UAB, Margarita Arboix. El lliurament s'ha fet al Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, junt als altres 92 ajuntaments del país (un 10% del total) que també han rebut el segell.

L'acte ha començat amb una conferència del consultor polític, Antoni Gutiérrez-Rubí, i amb l'obertura formal per part de la catedràtica Amparo Moreno, que ha recordat que els ajuntaments guardonats amb el segell a la transparència han arribat enguany al 10%, un xifra lleugerament superior al 5% de la 1a edició, del 8% de la 2a i del 7% de la tercera. L'organisme que s'encarrega d'avaluar els ajuntaments, consells comarcals i diputacions aspira a duplicar el nombre de consistoris reconeguts en la propera edició. La presidenta del Consell Certificador, Victòria Camps, de la seva banda, ha dit que la seva missió en aquest projecte és vigilar, controlar i, sobretot, fomentar les bones pràctiques en la comunicació pública.

Per tal d'obtenir el segell, els ajuntaments han de superar un mínim del 90 per cent dels 52 indicadors fixats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació en què es valora la informació, temàtica i continguts del web municipal, la seva actualització i accessibilitat, entre d'altres.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s