Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Política

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, i el regidor, Ramón Bel, recollint el guardó / Cedida

L'Ajuntament d'Amposta ha aconseguit, per segon any consecutiu, el Segell Infoparticipa 2016 a la qualitat i transparència en la comunicació. 

El premi l'atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i que avalua la informació de les webs municipals.

L'Ajuntament d'Amposta repeteix el percentatge assolit en l'edició anterior, un 92,31% del compliment, donant resposta positiva a 48 dels 51 indicadors.

El segell va ser recollit dimecres 19 per l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, acompanyat del regidor de Noves Tecnologies, Transparència, Eficiència i Sostenibilitat Energètica, Pau Cid, i el de Mitjans de Comunicació i Festes, Ramon Bel.

El Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència en la comunicació s'entrega des del 2013. En aquesta quarta edició s'han definit 51 indicadors en forma de pregunta (fins ara eren 41) distribuïts en cinc grans blocs: quin són els representants polítics, com es gestionen els recursos col·lectius, com es gestionen els recursos econòmics (pressupostos, salaris, contractacions, subvencions...), quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius, quines eines s'ofereixen per a la participació ciutadana.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s