Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Política

El Govern de la Generalitat ha acordat desplegar el programa per fer efectiu la concentració de serveis d’atenció a la ciutadania en la nova seu de la Delegació Territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, a la nova plaça Gerard Vergés de Tortosa

L’edifici, que ja està quasi enllestit, acollirà diversos departaments que ara es troben repartits en diferents punts del territori i permetrà als ciutadans resoldre qualsevol tràmit amb l’administració. Com ha explicat la portaveu del govern, Neus Munté, el departament de vicepresidència i d’economia i hisenda se’n farà càrrec de la reassignació i redimensionament de les plantilles. Uns canvis que no suposaran cap nou increment de costos, ja que la nova seu es finança amb la col·laboració de tots els departaments. 

D'altra banda, el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, ha destacat que permetrà “sobretot, l’objectiu principal d’aquest nou edifici és facilitar l’accessibilitat, racionalitzar l’administració i millorar l’eficiència en qualsevol dels tràmits que hagi de fer la ciutadania”.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s