Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Política

El Partit Demòcrata de Deltebre ha fet una reunió informativa oberta a la ciutadania per presentar els resultats de l’auditoria i analitzar la gestió de l’equip de govern durant els primers 666 dies de mandat. L'acte va reunir més de 200 persones que van poder conèixer l’auditoria que l’Ajuntament va demanar i del qual es va donar compte dimarts en sessió plenària.

L'informe constata que 32 dels 42 expedients de gestió analitzats no són correctes. En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha detallat que “amb tota aquesta documentació arribarem fins on faci falta per defensar els interessos de la ciutadania de Deltebre i és per aquest motiu que s’està analitzant jurídicament l’informe rebut”. De fet, l’alcalde ha destacat que “en el seu rerefons, l’auditoria posa de manifest que el municipi de Deltebre ha llançat reiteradament diners públics a causa d’una gestió erràtica que ens ha portat en una situació límit on, per exemple, la xarxa d’aigua potable té pèrdues d’un 70%”.

En dades econòmiques, agregant les desviacions dels diferents expedients analitzats en l’auditoria, la xifra ascendiria a més de 4.000.000€ en el període d’anàlisi de l’auditoria, del 2007 al 2015. La reunió informativa també va servir per analitzar, de manera breu, les gestions destacades de l’equip de govern municipal. Així, l’alcalde va destacar la reducció d’1.800.000€ del deute municipal, l’aposta constant per la imatge de poble, la posada en funcionament dels ajuts socials per a la ciutadania que més ho necessita, la futura inauguració de la Biblioteca i l’Escola de Música, la defensa constant de les problemàtiques del territori i l’enfocament turístic per dinamitzar l’economia del municipi.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s