Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Política

Continua la polèmica a Amposta sobre la darrera modificació laboral a l’ajuntament que suposa l’amortització d’una plaça d’assessor econòmic. El grup municipal de Convergència i Unió ha acusat al govern d’Esquerra de fer una política laboral arbitraria, opaca i deshumanitzada.

La portaveu del grup municipal de Convergència i Unió, Isabel Ferré, ha carregat contra el govern muncipal d'Adam Tomàs (ERC) a qui acusa d'haver confeccionat una plantilla de treballadors municipals "a mida". Ferré ha explicat que el govern municipal va encarregar a una empresa privada fer un nou catàleg de llocs de treball per substiutir a l'anterior, confeccionat per la Diputació de Tarragona. "Tan bon punt va entrar com a alcalde va decidir contractar una empresa privada, Genera Inova SCCL, que els hi va fer un tratge a mida", ha dit Ferré. 

A partir d'aquí, segons Ferré, es van anar modificant llocs de treball, creant nous càrrecs i amortitzant-ne d'altres en diferents fases, fins arribar a la darrera modificicació de llocs de treball, aprovada en el darrer ple. "Com en pràcticament totes les anteriors, amortitzen una plaça i en creen una de nova, de manera que aquesta persona que estava ocupant-la no pugui ni presentar-se". Aquest ha estat el cas de la plaça d'assessor econòmic que afecta a un treballador de més de trenta anys d'antiguitat i amb el qual l'ajuntament està negociant per reubicar-lo. 

Una política "arbitraria, opaca i deshumanitzada"

En la roda de premsa convocada aquest matí, Isabel Ferré, ha presentat una fotocòpia d'una circular que segons ella, hauria enviat el govern municipal als treballadors de l'ajuntament. En aquest escrit, se'ls advertia que podien perdre el seu lloc de treball si no guardaven el secret professional o no donaven informacions veraces als seus superiors. 

La portaveu del grup de CiU creu que la política de recursos humans del govern d'Esquerra està generant "un ambient enrarit i crispat" a l'ajuntament, fins al punt que, ha dit, un "treballador va deixar el seu lloc de feina voluntàriament". Per tot plegat, Convergència rebutja el que han qualificat de política "partidista, absolutament deshumanitzada i opaca".

Per últim, Isabel Ferré ha acusat a l'alcalde Adam Tomàs d'actuar de forma "autoritària", ja que aquestes modificacions de personal no s'han negociat amb el comitè d'empresa i s'han presentat als grups municipals a pocs dies del ple. 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s