Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Política

El nou Pla d’ordenació i ocupació de recursos humans que està impulsant el govern d’Amposta per regular els llocs de treball del personal municipal està creant polèmica. L’amortització del lloc d’assessor econòmic ha generat tensions amb el principal grup de l’oposició i el comitè d’empresa.

L'alcalde d'Amposta ha explicat que "recursos humans no és fer nòmines, recursos humans és algo més. És treballar, per exemple, per equiparar les taules salarials. L'Ajuntament d'Amposta té una disparitat de taules salarials per a persones que ocupen  el mateix rang o categoria que és brutal". Tomàs també ha remarcat que "venim d'una època en la qual se solucionaven posant incentius a la productivitat".

Aquest canvi afecta un treballador del consistori ampostí, però l'equip de govern està negociant per trobar una nova sortida o indemnitzar-lo. Amb tot, la reacció de l'oposició, del Convergència i Unió no s'ha fet esperar, i acusen Esquerra d'Amposta d'actuar sota interessos polítics. Un fet que el govern ha negat rotundament.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s