Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Política

El grup municipal socialista a l'Ajuntament d'Amposta presentarà una moció al proper ple en què s'insta al Govern municipal a iniciar contactes amb l'empresa adjudicatària del transport interurbà a fi i efecte de restablir la parada de bus que hi havia a l'avinguda Catalunya o d’altres.

La regidora Anna Tomàs ha justificat aquesta moció al ple adduint que “Amposta és una ciutat prou gran com per restablir aquesta parada de bus en un punt tan cèntric i estratègic com l'avinguda Catalunya el que seria molt útil sobretot pensant en les persones grans i els ciutadans amb mobilitat reduïda. Els socialistes creiem que està molt bé l'avenç que ha suposat la nova estació d'autobusos, però que això, en cap cas, ha de suposar la eliminació de parades que han demostrat la seva vigència i validesa per l'elevat volum de passatgers que les utilitzaven.”

D'altra banda, el PSC també presentarà al ple una moció en què s'insta a l'equip de Govern a facilitar les eines de comunicació de què disposa l'Ajuntament, en concret la pàgina web, a tots els representants de la ciutadania.Així mateix, la moció demana que tots els grups polítics rebin les notes de premsa, comunicats, informes i estudis sobre l'opinió pública ampostina que es generen des dels serveis municipals de premsa.

En aquest sentit, el regidor Francesc Miró, ha apuntat que “volem que la web municipal reflecteixi tota l'activitat municipal : notes de premsa, articles d’opinió, mocions... de tots els grups polítics, més enllà de les del govern puntual, amb informació veraç, plural i contrastable”.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s