Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Esports

German Inglés, després del partit contra el Viladecans

Diumenge, a Canal Terres de l'Ebre, al programa Minut 91, Michel Viñas va avançar en primícia informativa que la UE Rapitenca podia tenir novetats pel que respecta al seu futur directiu.

Michel va explicar que existia la possibilitat que Hernan Subirats, que fou cap de premsa fa uns anys de l'entitat, es presentaria per ser el futur president. Amb ell aniria un grup de directius i Fernando Garcia que continuaria com a director esportiu. 

Amb aquesta opció directiva, hauria seguit German Inglés com a entrenador. Així es va informar diumenge i d'aquesta forma estava previst. Ramon Muñoz, president actual, quedava, si volia continuar, en un càrrec de president honorífic de l'entitat. 

El plantejament era aquest però tot va sofrir un viratge quan el president actual, Ramon Muñoz, amb una decisió d'ell i d'una part de la directiva actual, ahir dilluns comuniquen a l'entrenador, a German, que estava destituït, una decisió que no consensuen amb el director esportiu i que, aparentment, està basada per una discrepància interna que demostra que el president actual no està conforme amb els plantejaments de futur amb la possible nova junta que s'està creant. 

El 0-4 de diumenge, contra el Viladecans, i la dinàmica de les darreres jornades, ha estat l'argument i el detonant de la decisió, malgrat que la rapitenca està pràcticament salvada. Tot plegat, el que es detecta és una divisió directiva i diversitats de plantejaments. 

Enmig de l'enrenou, diumenge Michel Viñas va anunciar que podria haver-hi una altra candidatura, que estaria encapçalada per l'exjugador rapitenc, Xavi Reverté 'Chapo', que va anunciar que podia estar interessat a ser el proper president. 

Caldrà esperar per veure si Ramon Muñoz segueix, si es presenta Reverté i si, amb l'opció d'hernan, s'han de fer eleccions. I si queda Hernan, caldrà veure si German torna a la banqueta. German, que sembla que no comptava amb el suport d'una part del vestidor, ha estat el gran damnificat de la polèmica situació que viu la UE Rapitenca. Jordi Font, tècnic del cadet, és qui agafa el primer equip en les properes jornades.

Per acabar, cal aclarir que, d'entrada, Carlos Rodríguez no va amb la candidatura d'Hernan, com es va dir el diumenge, i que Fernando Garcia tampoc no és que ho faci directament. Fernando ha informat que ell, si qui estigui al capdavant del club vol que ell continuï, ell ho estudiarà i podria fer-ho, però això no vol dir que estigui dins de  cap candidatura.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s