Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Esports

La lliga patufet de futbol que organitza l’Agrupació Territorial de Consells Esportius a les Terres de l’Ebre té un nou objectiu: utilitzar els valors com a puntuació d’un partit.

Es tracta d’una competició pionera, que vol servir d’exemple per intentar eradicar les conductes incíviques que darrerament estant tan presents als camps de futbol. Està dirigit als jugadors d’entre quatre i sis anys i té la intenció de formar-se com a jugadors al marge de la competició.

“En aquestes categories el què es necessita és inculcar valors, després, esportivament amb el tema del futbol ja ho aprenen, però  el tema de valors és ara quan ho han d’entendre i aprendre” ha apuntat Antonio Benito, tutor de joc.

“Ja era hora que es fes. Nosaltres quan erem petits i ens ensenyaven a jugar a futbol els pares eren els que, d’alguna manera, ens incitaven a estar més nerviosos, més tensos. Amb aquesta iniciativa el què aconseguim amb aquesta iniciativa és educar els pares, que ja ens fa falta, i ensenyar els nens que el futbol és divertir-se” ha apuntat Gabriel Vila, pare d’un jugador

El sistema ja es va aplicar el cap de setmana previ a Setmana Santa a Bítem, on es va fer la primera territorial de les sis que es duran a terme i de les quals hi participen enguany un total de tretze equips de les Terres de l’Ebre.

Una competició amb un reglament i unes mesures adaptades i en la qual els resultats dels partits es regeixen per la puntuació que atorguen els tutors de joc.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s