Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Economia

L’Assemblea del CAT aprova el pressupost per l’any 2018

Aquest dimarts ha tingut lloc l’Assemblea General del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) a l’Aula de l’Aigua de la planta de potabilització de l’Ampolla per aprovar els pressupostos de 2018 per un import total de 41.325.405 €.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

L'economia i el dèficit en infraestructures, a debat a les jornades Gresol

 

El dèficit d'infrastructures a Catalunya, singularment a les Terres de l'Ebre, el pes del sector turístic, la situació actual i els reptes de l'economia en clau local, amb permís de la situació política del moment, seran alguns dels temes de debat de la XVI Jornada Gresol, que es farà el proper dimecres 25 d'octubre al pavelló firal de Tortosa. Torna a l'Ebre set anys després i comptarà amb diferents personalitats del món econòmic i institucional del país. 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

'Fishing Estació Nàutica', un catàleg per donar a conèixer la pesca esportiva

En el marc de l’Estació Nàutica Costa Daurada i coincidint amb una nova edició del Saló Nàutic de Barcelona, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha presentat un nou producte turístic elaborat per l’Estació Nàutica Costa Daurada i que pretén posar en valor la pesca esportiva a tot el seu l’àmbit.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

La verema d'enguany deixa més qualitat però menys quantitat a la DO Terra Alta

Qualitat excel·lent però quantitat reduïda. Així ha estat la verema aquest 2017 a les Terres de l'Ebre. El canvi climàtic és ja una realitat a la Denominació d'Origen Terra Alta i aquest fenomen dóna pas any rere any a collites més primerenques. D'altra banda la sequera que han patit les vinyes aquest estiu no ha impedit una maduració del gra més elevada i per tant una qualitat excel·lent del vi.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Els restaurants ebrencs Llansola, Algadir i Ca la Nuri reben l’acreditació AMED

El restaurant Algadir del Delta és un dels establiments en revalidar l'acreditació AMED / Cedida

 

Els establiments de les Terres de l’Ebre continuen apostant per la dieta mediterrània, i ja n’hi en 11 municipis de les Terres de l’Ebre. El Restaurant Llansola 1921 de Sant Carles de la Ràpita, el Restaurant de l’Hotel Algadir del Poble Nou del Delta i el Restaurant Ca la Nuri de Deltebre han revalidat l’acreditació Amed que els confirma com a impulsors de la dieta mediterrània a les Terres de l’Ebre.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Soldebre comença la campanya dels cítrics amb previsions de superar els 14 milions de quilos

La Cooperativa Soldebre, amb seu a Tortosa, es troba a l’inici de la campanya de recollida de cítrics que va començar l’última setmana de setembre, amb les varietats més primerenques de mandarina, clemenrubí i satsuma. Les previsions són optimistes tot i que enguany es preveu una davallada d’entre un 20 i un 25% de la producció, degut a la dinàmica experimentada els últims anys.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Comença la temporada de caça amb polèmica als filtres verds

Ja s’ha obert la veda. Els caçadors ebrencs han inaugurat aquest cap de setmana la temporada de caça menor, que s’allargarà fins al febrer. Sense incidents remarcables, segons la Federació de Caça, però amb polèmica entorn als filtres verds.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Bibiana Ballbé, ponent convidada al setè Fòrum Amposta Empresa

El Fòrum Amposta Empresa torna el dijous 19 d'octubre a la tarda a l'Auditori, amb la comunicadora Bibiana Ballbé com a ponent convidada. Durant la jornada, s'exposaran tres casos d'èxit: el de la productora audiovisual Filmsnòmades, Del Terreno i el de la cooperativa Femmefleur. 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s