Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Economia

L’Oficina d’Habitatge de la Ribera d’Ebre ha rebut, al llarg de tot el 2017, 1.843 visites. La gran majoria han estat presencialment (1.194) per fer consultes d’assessorament i d’informació. Sobretot les que s’han fet es refereixen als ajuts de pagament d’habitatge o són per gestionar contractes de lloguer. La resta són per ajuts a la rehabilitació d’habitatges, relatives a Habitatges de Protecció Oficial (HPO) o cèdules d’habitabilitat.

Per tal de mantenir aquest servei, en el darrer ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, celebrat aquest dimecres a la tarda, s’ha aprovat prorrogar els convenis de col·laboració amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya en relació al Programa de mediació per al lloguer social per a l’any 2018, al qual es destinaran 18.825 euros, així com per al manteniment de l’Oficina de l’Habitatge i la borsa de mediació de la Ribera d’Ebre, hi haurà una dotació econòmica de 26.016euros.

Impuls a l’administració electrònica

Un dels serveis que ha guanyat pes és la tramitació de sol·licituds de cèdules d’habitabilitat telemàtica. En total, han estat 52 de les 84 sol·licituds de tramitació les que s’han fet per Internet. Aquest fet ha estat possible per la modificació de l’aplicació informàtica i ara ja es pot fer tota la tramitació telemàticament, des de la sol·licitud fins a la tramesa de la cèdula atorgada. Aquesta nova tramitació es pretén tenir expedients cent per cent telemàtics, que siguin més àgils i ràpids.

Aprovada la subvenció per arranjament i millora de camins 

En la mateixa sessió del Ple, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va aprovar les Bases que regeixen la concessió de subvencions als ajuntaments de la comarca destinades a l’arranjament i millora de camins municipals. Un any més, el Consell ha apostat per destinar una dotació econòmica de 81.954 euros per a inversions de caràcter supramunicipal.

 

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s