Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Economia

 

Un dels últims plens de l’any passat de l’Ajuntament de Móra la Nova va servir per fer modificacions de crèdit per tirar endavant dues obres importants. Unes encara pendents d’executar però dotades de pressupost com el canvi de fibrociment per canonades de PVC a tres carrers del municipi.  L’altra, la continuïtat del Passeig Àngel Guimerà ja finalitzada.

Un dels últims plens de l’any de Móra la Nova va donar el vist i plau a la continuïtat del Passeig Àngel Guimerà, una de les obres més necessàries a les rodalies del col·legi. La modificació de crèdit va servir per dotar de pressupost aquesta obra i retirar l’antiga barana que presentava deficiències important tenint en compte la proximitat a l’escola.

El principal objectiu era aconseguir-ne la millora i la seguretat però amb aquesta obra es dona continuïtat al Passeig Àngel Guimerà amb una barana que enllaça la cobertura de la Plaça de l’Església pel barranc de Nolla, passant per la passarel·la del Pavelló Firal i fins la Cooperativa Agrícola. L’Ajuntament va fer una modificació de crèdit per aquesta obra i també per una altra abans de finalitzar l’any.

 

Les obres de la barana acabaran d’aquí unes dues setmanes i el canvi de canonades de fibrociment se començarà durant els propers dies.

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s