Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Economia

Amposta atorgarà ajuts de 16.000 euros a diferents centres educatius de la ciutat que desenvolupen programes de socialització de llibres. Van presentar els seus projectes per a la reutilització de llibres de text i adquisició de llibres digitals les quatre escoles públiques de la ciutat (Soriano-Montagut, Agustí Barberà, Miquel Granell i Consol Ferré), el del Poble Nou i els instituts Ramon Berenguer IV i Montsià. 

Malgrat que la partida prevista per a aquests ajuts era de 20.000 euros, els projectes presentats pels centres educatius només ascendeix a 16.000 euros.

D’altra banda, l’Ajuntament té previst aprovar les properes setmanes les ajudes a les ampes de tots els centres educatius. Enguany s’atorgaran fins a 20.000 euros, una xifra que representa un increment de més del 120% respecte a la del 2016, quan es van entregar 9.000 euros. Aquestes ajudes són per finançar tant les activitats que organitzen les ampes durant el curs escolar, així com també els projectes de millora del centre que desenvolupen. Com en les ajudes als programes de socialització de llibres, les ampes presenten una memòria explicativa de totes les seves activitats.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s