Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Economia

Fussmont, entitat que gestiona, entre altres serveis, la residència d'avis d'Amposta, ha tancat l'exercici 2016 amb unes pèrdues de 494.525,75 euros, una xifra negativa que s'hauria pogut incrementar en 116.3212,01 euros, si no fora perquè l'auditoria ha permès activar els interessos pagats durant el 2016 pel préstec de 6 milions d'euros que la Fussmont va concertar per pagar la construcció de la residència d'avis.

Així es va donar a conèixer en la reunió ordinària del Patronat de la Fundació Serveis Socials del Montsià (Fussmont), on es van aprovar el tancament econòmic de l'exercici 2016, la memòria i l'informe d'auditoria. «Aquests resultats negatius ja van ser anunciats per l'equip de govern en la primera assemblea informativa que vam fer i confirmen la mala planificació financera en la qual es va realitzar la construcció de la residència d'avis», assenyala l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, president del Patronat de la Fussmont.

Tomàs també ha assenyalat que l'equip de govern d'Esquerra d'Amposta està treballant intensament «per tal de reduir en futurs exercicis aquestes pèrdues i evitar els conflictes de tresoreria que es puguin ocasionar». «Al final de tot, l'objectiu és evitar que l'Ajuntament hagi d'aportar recursos públics a la Fussmont per tal de mantenir el seu equilibri pressupostar», afegeix, tot destacant que «amb la gestió pública, l'Ajuntament garanteix que els serveis es prestaran amb la màxima qualitat».

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s