Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Economia

Les noves instal·lacions s'inauguraran el 14 de juny
El conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, inaugurarà previsiblement el 14 de juny les noves instal·lacions de Plásticos Castellà, integrada al líder mundial en el sector Nypro/Jabil, que està invertint 8 milions d’euros a la planta del Baix Ebre per fer un nou centre tecnològic, al terme municipal de L’Aldea.
 
La planta es posarà en funcionament en pocs dies (a la imatge) i serà l’únic del grup a Europa. Servirà per millorar i ampliar les instal·lacions de l’empresa tortosina, que estrena també un nou centre de motlles i matrius i l’ampliació de l’àrea d’injecció de plàstic, a Tortosa, i nous espais de logística, al polígon Catalunya Sud, a l’Aldea, i d’aparcament per als treballadors; al Camí del Mig, a Tortosa.
 
El conseller inaugurarà el resultat global de la inversió, que ha començat a generar un total de 80 noves places de treball, amb la qual cosa Plásticos Castellà, que ha canviat també la seua marca comercial per consolidar la firma internacional Jabil, donarà faena a uns 500 treballadors i es convertirà en una agradable excepció enmig de la desindustrialització al territori.  
 
Al centre tecnològic, de 1.600 m2, es crearan 15 nous llocs de treball per completar una plantilla d'uns 60. S'hi farà enginyeria avançada i es concentraran les tasques d’innovació del grup a Europa (els altres dos centres de recerca són a Califòrnia i Chicago) per poder atendre també clients que vulguen desenvolupar projectes específics. 
0
0
0
s2sdefault
powered by social2s