Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Economia

L’Ajuntament d’Amposta traurà a subhasta aquest mes de maig 15.000 metres quadrats de sol industrial al polígon de l’Oriola. El preu de la subhasta serà de 20 euros el metre quadrat, la meitat del preu actual del mercat que es situa  a la zona entre els 40 i els 60 €/m2.

La venda dels terrenys anirà condicionada a la implantació d’activitat en un termini màxim de 18 mesos, ja que l’objectiu de l’Ajuntament és aconseguir atraure empreses que generen activitat econòmica a la ciutat. En total es posaran a la venda tres parcel·les del polígon de l’Oriola: una de 10.000m2 i dos de 2.500m2 de superfície cadascuna. “El preu de venda es baixa per sota del preu del mercat per facilitar la implantació empresarial”, ha assegurat l'alcalde d'Amposta Adam Tomàs, que també ha insistit que l’empresa que s'establisca "tindrà entre 9 i 12 mesos per obtindre tots els permisos i llicències i 18 mesos per iniciar l’activitat”.

La notícia completa es pot llegir a l'edició en paper del Setmanari l'Ebre.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s