Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Economia

El 15 de maig de 2017 a la ciutat d’Amposta va tenir lloc, per invitació de l’alcalde Il·lm. Sr. Adam Tomàs, un ple extraordinari de la Cambra de Comerç on van participar també membres dels plens d’anteriors legislatures.

Un emotiu acte on l’alcalde es va dirigir al plenari per explicar, entre altres assumptes d’actualitat local, les polítiques d’ocupació que du a terme l’Ajuntament i la gestió de sol industrial per facilitar la captació d’inversió industrial. Va voler, també, destacar el treball de la Cambra amb la defensa del territori “La Cambra té un paper clau, les empreses que representa són el verdader motor econòmic del territori, volem apropar els serveis que ofereix la Cambra a les empreses de casa nostra, col·laborarem estretament amb programes d’acompanyament a la empresa  i a mig termini podrem comptar amb una oficina de suport”.

El president de la Cambra, José Maria Chavarría va agrair la bona acollida i hospitalitat del consistori, també va lliurar en nom del ple la insígnia de plata de la corporació a l’alcalde d’Amposta, així com una litografia numerada de Frederic Mauri de l’actual seu de la Cambra de Comerç.

A continuació el president va destacar  “Que aquest plenari celebrat avui té molt de significat per treballar encara més i millor,  i facilitar així les relacions entre les empreses locals, Ajuntament i Cambra”.

Per finalitzar l’acte l’alcalde i president van retre un petit homenatge, com reconeixement per la seua dedicació,  als empresaris d’Amposta que durant el seu pas per la Cambra van treballar al front de  diferents comissions tant de turisme, com de comerç exterior, fins al comitè executiu.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s