Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Economia

Aportar valor afegit en l’elaboració i promoció de l’oli de la Terra Alta. Aquest és l’objectiu del projecte “Treball a les 7 Comarques - Terra Alta Més” que promou el servei d’Ocupació de Catalunya conjuntament amb el Consell Comarcal i les empreses del sector.

Aquest, és un projecte de Desenvolupament Local, basat en la cooperació público-privada, que posa en valor les persones, les empreses, el  territori i els seus recursos, amb l’objectiu d’estimular l’activitat econòmica per generar ocupació i millorar la qualitat de vida de les persones.

Les accions s’implementaran des d’ara i fins a final d’any i comptaran amb l’assessorament de la Fundació Alícia, un referent en la promoció del patrimoni alimentari, la cuina i la recerca agroalimentària i la salut. La fundació ajudarà a valoritzar els productes del territori i el patrimoni natural, cultural i turístic lligat a la gastronomia. Tot plegat, per crear un coneixement sobre l’oli d’oliva de la Terra Alta que sigui útil i pràctic per als restauradors de cara al seu ús i promoció.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s