Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Economia

Imatge de la jornada ‘Oportunitats i reptes d’ús turístic’

El desenvolupament turístic de Sant Carles de la Ràpita passa, en bona mesura, per l’augment de les places d’allotjament. Per això, l’Ajuntament vol compensar la manca d’oferta hotelera, amb l’increment dels anomenats habitatges turístics.

Des del 2012 s’han legalitzat més de 200 apartaments turístics i l’ajuntament treballa per ampliar més encara aquesta oferta. “Si podem tindre aquests habitatges d’ús turístic regulats, llavors la promoció i l’oferta serà més amplia. Per tant, tindrem més capacitat per rebre turistes a la Ràpita” ha remarcat la regidora de turisme de la Ràpita, Rosa Anglès.

Aquest dimarts, una cinquantena de persones han participat en la jornada de conferències ‘Oportunitats i reptes d’ús turístic’, on els ponents i experts han donat a conèixer la normativa que regula aquest tipus  d’establiments. També han parlat sobre l’oferta no reglada, la fiscalitat, les empreses gestores d’habitatges d’ús turístic, l’estalvi energètic, les molèsties i de les formes de comercialització.

Més enllà d’augmentar les places d’allotjament, el consistori rapitenc vol aconseguir part dels 4.000 pisos buits que hi ha a la població i que estan en mans d’entitats bancàries.  “L’Ajuntament està fent gestions per intentar fer d’intermediaris entre possibles inversors d’habitatges d’ús turístic i els propietaris d’aquestes edificacions que tenim per acabar o que tenim acabades i habitatges estan pendents d’omplir” ha explicat l’alcalde, Josep Caparròs.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s