Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Economia

L’Ajuntament de la Sénia acull estudiants locals en pràctiques 'Odisseu'

Les pràctiques Odisseu consisteixen a incentivar mitjançant una contraprestació econòmica l’estada de joves universitaris en pràctiques a empreses situades a territoris rurals. Un projecte del qual forma part la Sénia i que ja ha seleccionat cinc estudiants universitaris del municipi, els quals realitzen 300 hores de suport als Serveis Socioculturals, als Serveis Tècnics i a les Oficines. 

Urbanisme aprova la planta de la Galera que convertirà en gas comercialitzable purins i residus orgànics

Foto: Jordi Marsal (ACN)

La Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre ha aprovat definitivament el projecte per construir a la Galera una planta que tractarà purins i residus orgànics per convertir-los en gas comercialitzable i generar electricitat. El projecte, que va ser presentat ja fa uns cinc anys, compta ara amb totes les autoritzacions ambientals i urbanístiques per poder tirar endavant.

Futur esperançador per la Cooperativa de l'Aldea

Tant esperances com noves expectatives són el que es poden associar al panorama actual de la cooperativa de l’Aldea, després d’anys d’una situació totalment a l’inversa. L’assemblea general ordinària celebrada el 26 de juny passat va ratificar un tancament del 2016 en positiu.

La Diputació de Tarragona col·laborarà en l'elaboració d'un cens de polígons industrials de Catalunya per millorar-ne la competitivitat

Les Diputacions de Tarragona, Lleida, Girona i Barcelona, juntament amb el Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, han signat un conveni de col·laboració per elaborar un cens de polígons d'activitat econòmica de Catalunya amb l'objectiu de facilitar l'atracció d'inversions.

Territori i Sostenibilitat millorarà el ferm a la C-12 entre Tortosa i Aldover

Part del tram de c-12 entre Tortosa i Aldover on es realitzaran les obres de millora del ferm /TES

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha impulsat una actuació de millora del ferm de la C-12 entre Tortosa i Aldover, amb la licitació de les obres corresponents per un import d’1,2 milions d’euros. Es preveu que els treballs comencin l’últim trimestre d’aquest any i tinguin un termini d’execució de quatre mesos.

La multinacional Aki obre portes a Tortosa

Més de 2.000 metres quadrats conformen la multinacional de bricolatge Aki que s'ha inaugurat aquest dijous al matí a Tortosa. L’empresa ha creat vint-i-set nous llocs de treball, vint dels quals amb contracte indefinit: però també en crearà d’altres indirectes, entre ells de seguretat i neteja. 

La Fussmont tanca l'any amb unes pèrdues de menys de 500.000 euros

Fussmont, entitat que gestiona, entre altres serveis, la residència d'avis d'Amposta, ha tancat l'exercici 2016 amb unes pèrdues de 494.525,75 euros, una xifra negativa que s'hauria pogut incrementar en 116.3212,01 euros, si no fora perquè l'auditoria ha permès activar els interessos pagats durant el 2016 pel préstec de 6 milions d'euros que la Fussmont va concertar per pagar la construcció de la residència d'avis.

Una "Via Blava" que va de la terra de l'arròs a la terra del vi navegant per l'Ebre

El Club Nàutic Riumar de Deltebre organitza pel proper dissabte 22 de juliol una activitat turística que ha anomenat Via Blava "De l'arròs al vi", en la qual els participants podran gaudir d'una jornada lúdica i també esportiva tot remuntant el riu Ebre en petites embarcacions a rem.

Tivissa podrà cobrar una taxa pel transport d’energies

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha donat la raó al consistori en l’ordenança impulsada per gravar l’ocupació de terrenys per on passen instal·lacions elèctriques. Es recaptaran a l’any vora 130.000 euros.

robavideo 300x250