Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Economia

Baix Ebre Innova forma quinze alumnes en operacions bàsiques de restaurant i bar

El president de Baix Ebre Innova, Josep Antoni Navarro, ha inaugurat aquest dimarts al Viver d'Empreses de Camarles un nou curs d'Operacions bàsiques de restaurant i bar, que formarà un total de 15 persones. Aquesta oferta formativa, impulsada pel Consell Comarcal del Baix Ebre a través de la societat Baix Ebre Innova, està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Jabil acomiada el 5% de la plantilla fixa de la planta de Tortosa

La multinacional Jabil Packaging Solutions -antiga Plàstics Castellà-, amb seus a Tortosa i l'Aldea, ha confirmat una reestructuració de la plantilla de l'empresa, que comportarà l'acomiadament de 19 treballadors, aproximadament el 5% dels empleats fixos de la fàbrica ubicada a Tortosa.

Surt la licitació les obres del pavelló firal de Campredó

Dimecres passat va sortir la licitació per a la construcció d’un edifici per a acollir diversos actes i celebracions festives de caràcter cultural en la seva primera fase, a Campredó. Aquest edifici ha d’omplir la mancança existent al poble en el qual no hi ha cap lloc per a poder acollir activitats baix sostre i amb capacitat per a 500 persones.

Els regants del Poble Nou, els primers en plantar cara a Manolo Macià

Foto: Jordi Marsal (ACN)

La junta directiva de la Comunitat de Regants del Poble Nou del Delta (oficialment denominada encara ara 'zona Vilafranco') ha decidit plantar cara a Manolo Macià, durant décades president de la Comunitat de Regants del Canal de la Dreta de l'Ebre. I el motiu és posar de manifest a que els regants d'aquesta entitat estan en contra del Pla de la Conca de l'Ebre per la seua vocació transvassista.

Aquest estiu l'ocupació hotelera creix un 12% a Tortosa

L'ocupació als hotels i cases rurals de Tortosa durant els mesos de juny, juliol i agost passats va créixer un 12% respecte el mateix període de l'any passat, deixant la mitjana de tot l'estiu en un 52,98 per cent. En xifres absolutes, s'han registrat 34.814 pernoctacions durant aquests tres mesos.

El CAT reforça la comunicació corporativa amb la incorporació de Marta Bonillo

D’acord amb els principis, els valors i els objectius del Pla Estratègic, el Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) reforça la comunicació amb la incorporació de la periodista Marta Bonillo. S’integra a l’àrea de Comunicació del Consorci per tal d’assumir les tasques de relacions externes, comunicació i de responsabilitat social corporativa.

Consensuen millores al Col·legi Lluís Viñas de Móra d'Ebre

El director general de Centres del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, Lluís Baulenas, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials de les Terres de l'Ebre, Manolita Cid, i del seu adjunt, Pere Vidal, va visitar ahir dilluns l'Ajuntament de Móra d'Ebre. 

'Compra a casa, fes poble!', lema per promocionar el comerç de Riba-roja

Fa uns mesos es va recuperar la Unió de Comerç i Serveis de Riba-roja (UCSR) i ara s'ha posat en marxa la iniciativa "Compra a casa, fes poble!", que posa l'accent sobre els avantatges del comerç local: crea ocupació, ofereix productes artesans i de qualitat, un tracte més personalitzat i permet estalviar temps i combustible.