Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Economia

Delta Ebre Port reforça la promoció de creuers i xàrters nàutics

 

Les institucions que formen part de la marca Delta Ebre Port s’han reunit aques divendres al port de Sant Carles de la Ràpita per valorar les actuacions realitzades l’any passat en matèria de creuers i xàrters nàutics i aprovar el Pla d’accions 2018,  al qual s’hi destinaran 40.000 euros per promoure el port de la Ràpita i la destinació Terres de l’Ebre als mercats internacionals de creuers i nàutica.
0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

200 persones participen en el programa de competitivitat empresarial d'Alcanar

 

Formació de qualitat, impartida al municipi, ajustada a les demandes reals, assequible econòmicament i amb bonificacions per a persones desocupades. Aquesta és la proposta que el Programa de competitivitat empresarial, impulsat per l'Àrea de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alcanar, ofereix, des del 2015, a empreses, treballadors, autònoms i emprenedors.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Tortosa tanca el 2017 amb augment de pernoctacions

Tortosa ha tancat el 2017 amb un nombre de visites turístiques que superen, de manera notable, les de l’any anterior. L’Ajuntament explica que la tendència és sostinguda, motiu pel qual ara plantegen fer un estudi amb més detall per conèixer el comportament dels visitants, i l’impacte que això suposa per al PIB local. Les dades les va avançar el regidor de Turisme a Canal Terres de l’Ebre, en la visita a Fitur.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Inversió de 2,7 MEUR per millorar la carretera d’Amposta a la Ràpita

Millores a la xarxa viària ebrenca. La Diputació de Tarragona invertirà 2,7 milions d’euros per condicionar la carretera d’Amposta a Sant Carles de la Ràpita, que discorre en paral·lel a la N-340. S’ampliaran la calçada i els vorals, es construirà una rotonda en una de les interseccions més perilloses i s’instal·larà una barrera de seguretat entre el vial i el canal.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

La Via Verda unirà Tortosa i la desembocadura de l'Ebre

El turisme és una de les apostes estratègiques de les Terres de l’Ebre per al seu desenvolupament econòmic. I quan això passa, una de les cites ineludibles és Fitur, la Fira Internacional de Turisme que aquests dies se celebra a Madrid. Les Terres de l’Ebre hi són representades amb la marca Reserva de la Biosfera com a bandera.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

L’Ampolla renova el conveni intermunicipal de col·∙laboració amb l’Estació Nàutica Costa Daurada

L’Ajuntament de l’Ampolla juntament amb els altres sis ajuntaments que formen part de l’Estació Nàutica Costa Daurada han renovat el seu conveni intermunicipal de col·∙laboració amb aquesta associació. La signatura ha tingut lloc en el marc de la Fira Internacional de Turisme FITUR, a Madrid. 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Desconvocada la vaga a Agrofruit que es compromet a tornar els sous pendents

Els treballadors d'Agrofruit Export, la principal exportadora de cítrics de Catalunya, ubicada al polígon Baix Ebre de Tortosa, han desconvocat la vaga indefinida que van anunciar a partir del 25 de gener. L'empresa es compromet a pagar quinzenalment els treballadors i quan acabi la campanya seguiran cobrant fins que percebin els dos mesos de sou que se'ls deuen.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Tanca deu dies el Mercat d'Amposta per enllestir la substitució del sostre

Acaba la primera fase de la rehabilitació del Mercat Municipal d’Amposta, que s’ha centrat en reparar la coberta. Per no aturar l’activitat durant les obres, es va habilitar una complexa estructura de bastides. Com ja es va fer en el muntatge, ara l’equipament ha tornat a tancar uns dies per desmuntar-la. En fases posteriors, es millorarà l’accessibilitat i les cobertes laterals.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Deltebre urbanitzarà 6 carrers durant el 2018

El carrer Cambra i el carrer Emperador Carles V seran les primeres vies públiques que s’arranjaran aquest 2018 a partir del procés de participació ciutadana realitzat amb els veïns i veïnes dels dos carrers, i mitjançant l’aprovació de les contribucions especials que s’ha dut a terme en el plenari del mes de gener per part del Partit Demòcrata, Compromís d’Esquerres, Partit Popular i l’abstenció d’Esquerra Republicana i la CUP.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

La Ràpita celebra la primera nit del comerç, 'ahir i avui'

La Ràpita va celebrar la primera ‘Nit del Comerç, ahir i avui’, organitzada per la Unió de Comerç Rapitenc (UCR) amb la col·laboració de la regidoria de Comerç, un esdeveniment ideat com a espai d’interacció i de reconeixement a un dels sectors més dinàmics i vertebradors del municipi. Durant la gala es va retre homenatge a dos dels primers directius de l’UCR i a dos dels seus establiments més antics que continuen oberts.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s