Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

https://tickets.cac.es/internetCAC/index_eg.vpi?languageid=5

Quan arriba la tardor i comença el fred, arriba també el moment de les carxofes, unes hortalisses saboroses, amb moltes possibilitats a la cuina i, per descomptat, amb moltes propietats saludables per al nostre organisme.
 
 
Es tracta d'un dels productes “verds” més bons d'aquest mes i que s’allarga fins a la primavera convertint-se, any rere any, amb la protagonista  de  fires, mercats i  jornades amb  degustacions i  receptes. 
 
És el cas de la XXII Festa de la Carxofa a Amposta on, en aquesta edició, es van servir 5.500 tastos per part dels restaurants i 1.500 per part de l’Ajuntament. Un acte que va aplegar, novament, multitud de persones per degustar aquesta hortalissa molt típica de les Terres de l'Ebre.
 

Ebredigital.tv