Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

L'inici aquest divendres de les Festes de Maig o més conegudes popularment com les Festes dels Bous d'Alcanar, que s'allargaran en aquesta localitat del Montsià fins al dia 20 de maig, ha servit per posar en marxa un model alternatiu de festa que compaginarà cadascun dels actes amb bous, amb altres activitats festives i culturals.

En aquest sentit, Mercè Fischer, regidora de Festes d'Alcanar, ha manifestat que, "hem de ser conscients del territori en el qual vivim i de les arrels que tenim i de les tradicions. Si perdem les arrels, perdrem la dignitat i això no vol dir que no hàgim de donar cabuda a tot el que demana la nostra gent. És compaginable tenir unes festes de bous amb altres activitats musicals, culturals o esportives".

Aquest any Alcanar ha dissenyat un programa festiu en el qual simultaniejarà les festes dels bous amb altres activitats, per tal de donar sortida a tots els gustos festius.

Mercè Fischer, ha afegit en aquest sentit, que, "hauríem de ser tots conscients i madurs per fer que aquestes dos vessants de la festa, la dels bous i un programa alternatiu, convisquin i hi hagi convivència. Són tradicions de les quals ha sortit el nostre tarannà, les tradicions antigues s'han de conservar i una d'elles, no l'única, són els bous".

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Ebredigital.tv