Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Un cop fet l'anunci que un 20% de l'anomenat impost nuclear revertirà en els municipis del territori, són molts els alcaldes que s'hi han pronunciat. L'últim ha estat l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, qui ha parlat, "d'oportunitat que no hem de deixar perdre i administrar de la millor manera possible perquè serveixi perquè quan es tanquin les centrals nuclears, les Terres de l'Ebre puguin tenir una sortida cap endavant".

En aquest sentit, Gaseni, ha manifestat que, "tinc tota la confiança en què no serà només pels municipis de la vora, sinó que ha de ser quelcom útil per a tot el territori. Ha de servir perquè en un moment històric com aquest, el que un govern aconsegueix que mentre duri la vida útil de les centrals, puguin arribar al territori 12 milions d'euros anuals en inversions, ens arremanguem i siguem generosos entre tots. Complim amb els tremits perquè de l'alt nivell d'inversió que sempre hem reclamat i que ara tenim, no se n'escapi ni un cèntim".

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Ebredigital.tv