Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

L'Alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós s'ha manifestat després de conèixer el resultat dels estudis encarregats pel Ministeri d'Industrial del Govern Espanyol, respecte a la plataforma Castor i la seva responsabilitat amb els prop de 500 sismes detectats a la costa ebrenca i del nord del País Valencià.

Caparrós ha dit que, un cop certificat allò que la societat ebrenca ja sabia i és que tots aquells moviments que vam patir i tots aquells riscos als quals van estar exposats els ciutadans ebrencs, eren conseqüència de la injecció de gas al subsòl, és el moment de demanar el desmantellament.

Segons Caparrós, "he tingut una conversa telefònica amb el ministre d'Energia al qual li he traslladat el malestar que tenim i aquesta preocupació davant la conclusió que plantegen, reconeixent que els problemes van ser producte d'aquesta instal·lació, però on de moment no volen tocar res. Li he reclamat el desmantellament immediat d'aquesta infraestructura que ha ocasionat danys mediambientals però també ha generat un perill a la societat i no ho dic jo, sinó el mateix ministeri i els informes demanats".

L'Alcalde Rapitenc ha afegit que, "s'ha de desmantellar, evidentment amb totes les precaucions i requisits tècnics necessaris i sobretot s'ha d'evitar que la ciutadania torni a pagar les despeses de desmantellament. El què no pot ser és que tinguem una empresa que va fer negoci quan va construir una instal·lació que no funciona bé i ara es vulgui fer negoci per a desmuntar-ho".

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Ebredigital.tv