Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

El sector industrial del territori no és suficientment atractiu com per a apuntar-se al creixement sostingut de la resta de sectors, així ho ha afirmat el secretari general de l'Associació d'Empresaris de les Comarques de l'Ebre (AECE), Jordi Espuny.

En una entrevista a Canal Terres de l’Ebre, Jordi Espuny, ha analitzat les xifres aparegudes en l'Índex del Clima Empresarial de les Terres de l'Ebre presentat per la Càtedra d'Economia Local i Regional el passat dia 5 d'abril. Les conclusions d’aquest informe afirmen que per segon any consecutiu creix la producció al territori i que els darrers sis mesos del 2016 van ser similars al primer semestre convertint el 2016 en un any estable i de creixement moderat, en el que no s'han creat excessius llocs de treball, però en el que tampoc se n'han destruït.

Però segons Jordi Espuny, Secretari General de l'AECE, amb el creixement del sector de la construcció, no és suficient, ja que si no ho fa el sector industrial, difícilment es podran crear llocs de treball. I així ho mostren les dades des de fa dos anys.

En aquest sentit, els factors que determinen que el sector estigui a la cua del creixement ho constata la competència amb altres territoris. El corredor del Mediterrani, el tema portuari o les comunicacions són altres de les mancances que té l’Ebre per atreure grans indústries.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Ebredigital.tv