Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Entrevistes

Plaça Major: Caminada Terra d'Arròs 2017 als Muntells

Aquest diumenge 28 de maig arriba la 2a Caminada Terra d'Arròs. En parlem amb Pasqual Bertomeu, president de la Unió Excursionista Caminadors dels Muntells, i aprofitem per conèixer la trajectòria de l'entitat. També conversem amb l'alcalde de la vida, Damià Casanova.

Plaça Major: Trobada Delta Bikers Amposta 2017

Del 26 al 28 de maig, durant tot el cap de setmana, Amposta acull la 1a Trobada Delta Bikers, el 1er rally 2017 del Tarraco Chapter. Concerts, menjades, rutes, motos, botigues i moltes més activitats. Ens en dóna més detalls el regidor de Festes i Comunicació d'Amposta, Ramon Bel.

Jordi Jordan: "ERC és corresponsable de l'acció de govern a l'Ajuntament de Tortosa"

El portaveu del Grup Municipal de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha qüestionat el paper que juga ERC a l'equip de govern de l'Ajuntament de Tortosa. Segons Jordan, "nosaltres fem una valoració global de quan el Sr. Bel ha estat alcalde i exceptuant els últims 4 anys, tant el primer mandat, com aquest actual, ha tingut el suport d'ERC en l'acció de govern. Per tant, al final, ERC és corresponsable".

Plaça Major: FreginARTS 2017 a Freginals

El diumenge 28 de maig arriba de nou FreginARTS al cor del Montsià, una cita dedicada a l'artesania, el reciclatge i la gastronomia. En parlem amb Marisin Garrit, tinenta d'alcalde de Freginals, i Eduard Roldan, tècnic de Promoció Econòmica de la població. I també fem un tastet de betes i fils amb obres ja acabades, exposades a plató.

Plaça Major: Ironcat i Trobada de Clàssics a l'Ampolla

Parlem amb Àlvar Casanova, regidor de l'Àrea de Cohesió Social, sobre aquestes dos cites que tenen lloc aquest mateix cap de setmana a l'Ampolla. Dissabte, el XIII Ironcat i diumenge, la Trobada de Clàssics i Vehicles Esportius.

Gemma Carim: "L'impost nuclear ha de permetre transformar la comarca"

La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim, ha defensat que el 20% de l'impost que el govern de la Generalitat ha de recaptar en concepte de l'anomenat cànon energètic o popularment conegut com a Impost nuclear, ha de revertir en els pobles més propers a les centrals nuclears.

Plaça Major: Art i Flors als Balcons d'Alcanar

Rebem a la pintora Núria Prades que, a banda, és la comissària i impulsora de la Mostra Art i Flors als Balcons d'Alcanar. Es va inaugurar el passat dissabte 13 de maig i es podrà veure fins a finals d'aquest mes. Mireu quines meravelles!

Plaça Major: El Mercat a la Plaça 2017 d'Amposta

Ens vestim d'època i encenem la llum de l'Amposta de principis del segle XX. Ho fem perquè del 19 al 21 de maig arriba la 9a edició de la Festa del Mercat a la Plaça i en parlem amb Inés Martí, regidora de Cultura d'Amposta, i amb Jordi Príncep, director de la Festa. També ens acompanya l'ampostina i periodista de Canal Terres de l'Ebre, Susanna Cases.

Ebredigital.tv