Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Ebredigital.tv

Ramon Miravall: "El problema d'Espanya és el mateix que al segle XIX i segueix sense resoldre"

Arran de la recent publicació del llibre Tortosa 1936-1939 editat per l'Estel, Ramon Miravall ha abordat les comparacions amb la situació política actual a través del que explica al llibre, un recull de relats als quals l'historiador i Dr. en Filosofia i Lletres, ha contextualitzat internacionalment i ha dotat d'una cronologia que ajuda al lector a fer-se una concepció de temps i espai.

L'Ajuntament de Santa Bàrbara no veu alternatives a les festes de Bous

En una entrevista a Canal Terres de l'Ebre, Alfred Blanch, alcalde de Santa Bàrbara, ha manifestat que les alternatives que volen plantejar algunes entitats animalistes a les festes dels bous a les poblacions de les Terres de l'Ebre, no han de servir per acabar amb aquestes, sinó per a donar una altra opció a la gent i que aquesta pugui escollir.

L'alcalde de l'Aldea repassa l'actualitat municipal a Canal Terres de l'Ebre

L'alcalde de l'Aldea, Dani Andreu, ha denunciat la situació d'abandonament que pateixen els afectats per la crisi econòmica de la Cooperativa de l'Aldea, sis anys després que es destapés el cas, i ha carregat contra la passivitat de les instàncies judicials al respecte.

Carme Navarro, assegura que li "sobta" el posicionament de Lluís Soler respecte al COPATE

En una entrevista a Canal Terres de l'Ebre, la presidenta del Consell Comarcal del Montsià, Carme Navarro ha manifestat respecte a la sortida de l'Ajuntament de Deltebre, que li sobta sobre tot el posicionament de Lluís Soler ara com a alcalde, del que mantenia quan era president del Consell Comarcal del Baix Ebre.

L'AECE analitza les últimes dades del sector empresarial de l'Ebre

El sector industrial del territori no és suficientment atractiu com per a apuntar-se al creixement sostingut de la resta de sectors, així ho ha afirmat el secretari general de l'Associació d'Empresaris de les Comarques de l'Ebre (AECE), Jordi Espuny.

El PDeCAT Amposta treballa per construir una "oposició forta"

Manel Masià és el president de la nova executiva del PDeCAT Amposta. En una entrevista a Canal Terres de l’Ebre, Masià ha repassat l’actualitat política municipal, així com la situació del partit.

Ebredigital.tv