Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Ebredigital.tv

Entrevista a l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, va fer un repàs a l'actualitat municipal en una entrevista al programa l'Ebre al Dia. Entre altres qüestions va assegurar que en aquest mandat s'instal·larà fibra òptica als dos polígons industrials.

Entrevista a Manel Alves, coordinador de l'ANC Terres de l'Ebre

El coordinador de l'Assemblea Nacional Catalana a les Terres de l'Ebre, va estar al programa l'Ebre al Dia de Canal Terres de l'Ebre per parlar sobre com s'està organitzant i treballant l'ANC per a l'1-O. Dia que marcarà un abans i un després en el futur del país.

Entrevista al periodista Jaume Borja

El periodista jesusenc Jaume Borja va tornar als estudis de Canal Terres de l'Ebre per parlar de com està vivint el seu fitxatge per TV3 i Catalunya Ràdio, on du a terme dues seccions als magazins d'estiu de la televisió i ràdio públiques.

Entrevista a l'eurodiputat Ramon Tremosa

L'Eurodiputat Ramon Tremosa ha visitat les Terres de l'Ebre per veure 'in situ', alguns dels problemes i reivindicacions del territori.

Entrevista a Lluís Soler, alcalde de Deltebre

La Fiscalia de l’Audiència Nacional va denunciar vuit ajuntaments per donar suport a la declaració independentista del Parlament de Catalunya en mocions dels plens. Els va acusar de rebel·lió o sedició, a més de prevaricació, desobediència, ús indegut de fons públics i usurpació de funcions. Amb el tems, les denúncies s’han anat arxivant, en considerar que no hi ha delicte. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, però, ha assegurat que el municipi és l’únic encara investigat.

Entrevista a Ferran Bel, alcalde de Tortosa i diputat al Congrés

L'alcalde de Tortosa ha xifrat en "més de 100 ME" la inversió pública que s'ha executat al municipi de Tortosa els últims 10 anys, coincidint en la seua etapa com alcalde. Ho ha dit en el decurs d'una entrevista per al programa L'Ebre al Dia, on ha repassat l'estat de la ciutat, d'entre molts altres temes d'actualitat.

Entrevista a Gabriel Rufián, diputat per ERC al Congrés dels Diputats

Gabriel Rufián, diputat per ERC al Congrés dels Diputats, va concedir una entrevista a Canal Terres de l'Ebre, aprofitant la seua estada a Amposta. Va fer repàs de la situació que viu el país amb la proximitat de l'1-O i què suposarà per Catalunya, els dies posteriors.

Entrevista a Manel Masià, president del PDECat d'Amposta.

El PDeCAT Amposta està en ple procés de renovació del partit i el seu president, Manel Masià, dóna a conèixer el treball que estan realitzant per crear un nou projecte de ciutat que presentaran en les pròximes eleccions municipals de 2019.

Entrevista a Manolo Tomàs, portaveu de la Plataforma de les Terres de l'Ebre

Segons la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE), l'anomenat 'Pacto Nacional del Agua', no és més que un nou transvasament de l'Ebre. Per aquest motiu, Manolo Tomàs, va explicar en què consisteix aquest nou PHN i quines accions durà a terme la Plataforma per evitar-ho.

Entrevista a l'exdiputat al Parlament i opinador Josep Curto

L'exdiputat al parlament i actual opinador de diversos mitjans de comunicació com TV3 i Catalunya Ràdio, Josep Curto, va estar al programa 'L'Ebre al Dia' per tractar l'actualitat política des d'un prisma d'anàlisi exhaustiu i de la corrupció.

Ebredigital.tv