Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Cultura

Gairebé una cent cinquantena de persones han assistit aquest dijous al tercer sopar estival que organitza onada edicions. És una trobada lúdicogastronòmica que té la finalitat d’aplegar totes les persones del territori que participen de manera directa o indirecta en el projecte d’onada edicions.

Diferents persones del territori han assistit als sopar d'Onada Edicions per conèixer les nous llibres que s'han publlicat del territori. Els autors van fer petites presentacions sobre l'argument de la seva obra. "Els diversos autors només tenen dos minuts per explicar de que va el seu llibre i després tenen un sopar i aprofitarem per fer un hometage a l'historiador Joan Ferreres que és ol'historiador del maestrat de les nostres comarques" explica el responsable de comunicació de l'Onada edicions, Òscar París. "Ha estat una vetllada espectacular, en què hem aconseguit aplegar un conjunt de persones molt ampli, de procedències molt diverses, territorials i professionals" diu satisfet, un dels socis d'Onada Edicions, Miguel Ángel.

Ara els responsables ja estan pensant amb les noves obres que se publicaran l'any vinent.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s