Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Cultura

El passat dissabte, dia 17 de juliol, va tenir lloc l’acte de lliurament dels IV Jocs Florals Escolars de Catalunya a la seu de l’INEFC de Catalunya. La celebració d’aquests premis pretén estimular l’expressió escrita de l’alumnat, aprofitant una tradició cultural ben arrelada a Catalunya que molts centres escolars de fet ja realitzen als seus municipis o comarques.

Amb aquesta edició, a les set categories ja existents de treballs escrits, se n’ha afegit una de nova, la del conte audiovisual il·lustrat, adreçat a tot l’alumnat de primària i al de primària de les escoles d’educació especial, amb l’objectiu de promoure la creació literària potenciant el treball interdisciplinari des dels àmbits lingüístic, digital i artístic. En aquesta categoria s’han d’abordar noves tècniques narratives com el guió, la llengua oral, la banda sonora i la dimensió visual i plàstica

Els centres escolars de les Terres de l’Ebre s’han endut tres dels vuit premis que s’han atorgat, essent un d’ells el de la nova categoria de conte audiovisual. Els guanyadors i les guanyadores han estat:

Categoria A. Alumnat del cicle inicial d’educació primària. Marc Benavent Pellicer del Col·legi Santa Teresa de Móra d’Ebre, per l’escrit titulat “Els invisibles”

Categoria D. Alumnat d’educació especial d’educació primària. Míriam Fernández Abal de l’Escola Sant Jordi de l’Ametlla de Mar, per l’escrit titulat “La meva petita caseta blanca”

Categoria H. Conte audiovisual i il·lustrat per a tots els alumnes de primària. Grup de 5è d’educació primària de l’Institut Escola Daniel Mangrané de Tortosa, per l’audiovisual titulat “Nesela i Naim”

Els bon resultats obtinguts, demostren una vegada mes el bon nivell dels nostres centres i alumnes, estimulant-los per a millorar l’expressió escrita i visual, eines  imprescindibles per a la comunicació i transmissió de coneixements.

El treball guanyador de la categoria audiovisual serà produït pel Canal Super3, pel programa “Una mà de contes”. La producció es realitzarà conjuntament amb el centre guanyador el primer trimestre del curs 2017-2018 i premiat amb un obsequi per a l’escola

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s