Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Cultura

Algunes de les novetats editorials de la Diputació de Tarragona / Cedida

Des d'una guia local fins a una sèrie de llibres sobre les dones artistes del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. La Diputació de Tarragona presenta per Sant Jordi una desena de llibres editats el darrer any, els quals es podran trobar el proper diumenge a l'estand de la institució a la Rambla Nova de Tarragona, juntament amb altres títols propis que integren la biblioteca virtual Ramon Berenguer IV.

En tots els casos, es tracta d'obres de temàtica local, d'àmbits com l'art, la literatura, la geografia o la pedagogia. Així, hi trobem la Guia de Cunit, de Roger Benito Julià (col·lecció Els llibres de la Medusa, 10);Univers Manent, de diversos autors (Col·lecció Ramon Berenguer IV, 23); 40 art i lletres. Una visió literària de 40 anys de creació artística (1976-2016), diversos autors (Col·lecció Tamarit, 40);Pedagogia des de la perspectiva de gènere, XIII Jornada de la Pedagogia de l'Art i Museus. Coord. Albert Macaya, Rosa Ricomà i Marisa Suárez (Col·lecció MAMT Pedagògic); Anys de llum a la ciutat. L'empremta social, cultural i científica del XIX al XX a Tortosa, diversos autors. Escola d'Art de la Diputació a Tortosa; Joan Curieses, escultor, d'Antonio Salcedo Miliani (Col·lecció Tamarit, 37), i la sèrie de cinc llibres Plural femení: dones artistes a les comarques de Tarragona, obra d'Antonio Salcedo i dedicats als períodes 1870-1950, 1951-1975 i 1976-1990, a la fotografia i l'audiovisual i a les autores Felícia Fuster i Mercè Modol.

Promoció de llibres editats pels ajuntaments

D'altra banda, a més d'editar publicacions pròpies, la Diputació de Tarragona també dóna suport econòmic i institucional a la producció editorial. Així succeeix amb diferents llibres de temàtica local sorgits al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre i que es presenten aquest Sant Jordi. Així mateix, l'estand de la Diputació a la Rambla Nova de Tarragona també exposarà i posarà a la venda, un any més, llibres de temàtica local editats per diferents ajuntaments de la demarcació, una mostra més del suport que la institució presta als municipis en l'àmbit de la difusió cultural.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s