Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

 Cultura

Jordi Príncep també és director de l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta / www.etca.cat

L'Associació Catalana d'Escoles de Teatre (ACET) comptarà, per primer cop, amb representació de les Terres de l'Ebre a la junta directiva. Jordi Príncep, actual director de l'Escola de teatre i circ d'Amposta-EtcA, centre adscrit a l'ACET des del passat mes de juliol, va ser nomenat vicepresident de l'entitat el passat divendres 24 de febrer.

L'ACET, entitat que representa el conjunt d'escoles d'estudis professionals de teatre a Catalunya, aglutina a 20 escoles de tot el país que imparteixen formació teatral, moltes de les quals ofereixen estudis professionals avalats per l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) que acull als alumnes que han finalitzat satisfactòriament els seus estudis en Art Dramàtic i volen ser-ne membres.

L'ACET, per tant, forma un tant per cent elevadíssim dels futurs professionals que ompliran pantalles i escenaris en els pròxims anys arreu i fora del territori. L'ACET ha treballat conjuntament amb l'Institut del Teatre i amb la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a la confecció del Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d'Actuació Teatral. Aquest cicle es va aprovar l'any 2015. A més L'ACET és membre del Consell de les Arts de Catalunya i de la Plataforma d'Ensenyament Artístic de Barcelona i col·labora amb l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona (ICUB) i amb l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC).

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s