Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Riba-roja d'Ebre

 • Riba-roja d’Ebre a un pas de conèixer l’adjudicació de la carretera que els connectarà amb la Granja d’Escarp

  Després de dues dècades sense pràcticament avenços en la carretera que havia de connectar Riba - roja amb la Granja d’Escarp, aquesta població de la Ribera d’Ebre comença a veure la llum al final del túnel. Aquest mes de novembre, s’ha aprovat definitivament l’avaluació d’impacte ambiental favorable del projecte i es preveu que durant la propera setmana es publiqui la licitació per l’adjudicació de les obres.

 • Riba-roja renova el contracte per gestionar la llar d’infants municipal

  L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre ha renovat el contracte de gestió de la llar d’infants municipal amb la Fundació per a l’Acció Educativa, que s’ha encarregat d’aquest servei des de la seva posada en marxa, el setembre de 2012.

 • Literatura mallorquina, reusenca i ebrenca a la IX Copa de lletres de Riba-roja d’Ebre

  Combinar vi i literatura. Aquest va ser l’objectiu sota el qual va desenvolupar-se la novena Copa de Lletres de Riba-roja d’Ebre. L’acte, que enguany ha estat relacionat amb un mix literari de diferents localitzacions, va comptar amb una autora mallorquina i un de reusenc. També va comptar amb una escriptora ebrenca.  

 • Vi i literatura es tornen a conjugar aquest dissabte en la Copa de Lletres de Riba-roja

   

  Riba-roja d'Ebre celebra aquest dissabte la novena  edició de la Copa de Lletres, una cita que combina el vi i la literatura. Serà a les 7 del vespre, en un acte organitzat a la segona planta de la Casa de la Vila pels riba-rojans Elena Peralta i Josep Sebastià Cid, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Riba-roja d’Ebre.

 • 186ena Fira Móra la Nova - Productes de la Ribera d'Ebre

  El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha estat a la Fira de Móra per explicar quin i com és el treball que realitza amb empreses i ciutadans de la comarca. Els productes de la Ribera d'Ebre per excel·lència són la fruita dolça (cirera i alberge), oli, olives, vi, mistela, formatge (brossat i altres), mel, pastissets de cabell d’àngel, botifarra i la Cabra Blanca de Rasquera. El Consell Comarcal treballa en dos eixos: ofereix un ampli ventall de serveis per a persones i empreses de la comarca. La diversificació econòmica de la Ribera d’Ebre es fonamenta en cinc sectors estratègics: comerç, turisme, oli, vi i fruita dolça, a través del Ribera d’Ebre Viva.

 • El comerç de la Ribera d'Ebre: Present i futur de les botigues dels nostres pobles

  El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre imparteix des de l’any 2016 un cicle de cinc xerrades anuals destinades a formar els comerciants de la comarca. Aquestes xerrrades tenen el nom de 'Cafè Comerç' i tenen l'objectiu d'oferir formació als comerciants locals per a què vegin augmentades les seves vendes. “Cafè Comerç” ja comença a obtenir els seus fruits amb l’aplicació als comerços de tècniques que els fan més competitius. El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ofereix també activitats com cursos de formació a persones en situació d’atur, a la recerca de feina o activitats a lesescoles.

 • L’oli de ginebre de Riba-roja protagonista de la XV Jornada d'etnologia de les Terres de l'Ebre

   Saben que és l’oli de ginebre? L’associació local Amics de Riba-roja ho saben molt bé. Des de fa anys aquest grup de convilatans vetllen per la preservació, la difusió i el recull de testimonis de les ginebreres, unes perforacions a les pedres que antigament s’utilitzaven com a estri per curar les ferides de persones i d’animals. Ara, aquests experts de la matèria han estat els protagonistes de la XV Jornada Etnològica de les Terres de l’Ebre.

 • Plaça Major: Jornada Etnologia de les Terres de l'Ebre

  XV Jornada d'Etnologia  de les Terres de l'Ebre "Les plantes remeires" que tindrà lloc aquest 21 d'octubre a Riba-roja d'Ebre, ens ho expliquen Carme Queralt del Museu de les Terres de l'Ebre i Antonio Castellví dels Amics de Riba-roja.

 • "Rajoy busca una excusa per aplicar el 155"

   

  El membre del secretaria de l'ANC l’ampostí Hadar Aixendri ha manifestat durant el debat de l’Ebre al dia que l’únic que busca el president del govern espanyol Mariano Rajoy es una excusa per aplicar l’article 155, , només espera el moment adequat per “humiliar” als catalans, tot i que Puigdemont no ho permetrà.

 • L'ACA impulsa la construcció del sistema de sanejament de Riba-Roja d'Ebre

  Depuradora de la Torre de l'Espanyol, una de les plantes actives a la comarca / ACA

  L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha adjudicat el contracte per dur a terme la redacció del projecte constructiu per a configurar el sistema de sanejament de Riba-roja d’Ebre (Ribera d’Ebre), que inclourà la xarxa de col·lectors en alta i una depuradora amb capacitat per tractar 520 m3/dia.

 • 'Compra a casa, fes poble!', lema per promocionar el comerç de Riba-roja

  Fa uns mesos es va recuperar la Unió de Comerç i Serveis de Riba-roja (UCSR) i ara s'ha posat en marxa la iniciativa "Compra a casa, fes poble!", que posa l'accent sobre els avantatges del comerç local: crea ocupació, ofereix productes artesans i de qualitat, un tracte més personalitzat i permet estalviar temps i combustible. 

 • Nit de Foc a Riba-roja d'Ebre

  Riba-roja d'Ebre va viure una nit plena de foc, els carrers de la població es van omplir de fum, cendres i dimonis amb tridents de foc.

 • Rua Carnestoltes d'estiu a Riba-roja d'Ebre

  El passat 27 d'agost Riba-roja d'Ebre es va disfressar per a celebrar la Rua del Carnestoltes pels carrers de la localitat.

 • Homenatge colla sardanista a Riba-roja d'Ebre

  El passat 26 d'agost el poble de Riba-roja d'Ebre va retre homenatge a la colla sardanista de la població.  Allí mateix es van ballar unes sardanes per celebrar el dia.

 • Riba-roja d'Ebre homenatja a la seva colla sardanista

  La dansa més tradicional de Catalunya és, molt sovint, reconeguda per entitats públiques i administracions. Aquest cop Riba-roja d’Ebre ha decidit, en el marc de les seves festes majors, homenatjar la Colla Sardanista del municipi.

 • Els ribarojans es diverteixen al riu Ebre amb un joc de llançar síndria

  A la Ribera d’Ebre cada cop queden menys pobles per acabar les festes majors. Aquest cap de setmana han culminat els actes de Móra d’Ebre i Riba-roja d’Ebre. I un dels actes més esperat, divertit i peculiar és els que es va viure al riu Ebre. Els joves van anar a pescar una síndria.

 • Festa del Riu a Riba Roja d'Ebre

  El passat 25 d'agost va tenir lloc a Riba Roja d'Ebre la Festa del Riu, on es va poder participar en activitats diverses com el pal ensabonat, curses de rem, natació, etc.ç

 • Ball de Coques a Riba Roja d'Ebre

  Riba Roja d'Ebre va ballar el tradicional Ball de Coques a la Plaça de l’Església amb la Banda de Música de Benissanet, acompanyats de les pubilles, els hereus i els gegants.

 • Proclamació de Pubilles i Pregó de Riba-roja d'Ebre

  El passat 23 d'agost Riba-roja d'Ebre va donar inici a les seues Festes Majors del poble, es va donar comiat a les pubilles i hereus de l'any passat i es va presentar als d'enguany. Tot seguit es va donar pas al pregó, aquest any a terme de Carme i Gaspar Espinosa, tots dos arquitectes.

 • El PSC de Riba-roja d'Ebre acusa a l'alcalde de "polititzar" les Festes Majors

  El portaveu del grup municipal del PSC de Riba-roja d'Ebre, José Luis Aparicio assegura que l’alcalde està polititzant les Festes Majors per unes banderetes a favor del 'Sí a la independència' que pengen pel poble. D'altra banda, l'alcalde, Antonio Suárez, apunta que es troben en edificis privats i que al poble sempre hi ha lloc perquè es manifesten totes les opcions polítiques.