Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

La Palma d'Ebre

 • 6 milions d’euros, el pressupost del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per al 2018

   

  El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre aprova en ple ordinari els pressupostos per l’any 2018. Sis milions d’euros, una xifra que suposa un increment d’un 8,6% respecte a l’any 2017. Un augment notable que es destinarà principalment a polítiques socials com la posada en marxa d’un nou servei per a famílies en risc d’exclusió social.

 • 186ena Fira Móra la Nova - Productes de la Ribera d'Ebre

  El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha estat a la Fira de Móra per explicar quin i com és el treball que realitza amb empreses i ciutadans de la comarca. Els productes de la Ribera d'Ebre per excel·lència són la fruita dolça (cirera i alberge), oli, olives, vi, mistela, formatge (brossat i altres), mel, pastissets de cabell d’àngel, botifarra i la Cabra Blanca de Rasquera. El Consell Comarcal treballa en dos eixos: ofereix un ampli ventall de serveis per a persones i empreses de la comarca. La diversificació econòmica de la Ribera d’Ebre es fonamenta en cinc sectors estratègics: comerç, turisme, oli, vi i fruita dolça, a través del Ribera d’Ebre Viva.

 • El comerç de la Ribera d'Ebre: Present i futur de les botigues dels nostres pobles

  El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre imparteix des de l’any 2016 un cicle de cinc xerrades anuals destinades a formar els comerciants de la comarca. Aquestes xerrrades tenen el nom de 'Cafè Comerç' i tenen l'objectiu d'oferir formació als comerciants locals per a què vegin augmentades les seves vendes. “Cafè Comerç” ja comença a obtenir els seus fruits amb l’aplicació als comerços de tècniques que els fan més competitius. El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ofereix també activitats com cursos de formació a persones en situació d’atur, a la recerca de feina o activitats a lesescoles.

 • Festes Majors de la Palma d'Ebre: Cursa del Mussol

  El passat 10 d'agost va tenir lloc a la Palma d'Ebre la tercera edició de la Cursa del Mussol.

 • La Cursa del Mussol de la Palma es consolida en la tercera edició

  Fa tres anys va començar a promoure’s la Cursa del Mussol de la Palma d’Ebre. Aquesta cita serveix per conèixer el territori, les rutes turístiques i fomentar l’esport al municipi.

 • La ZER Ebre celebra el seu desè aniversari amb tota la comunitat educativa

  Aquest any les escoles Sant Agustí de Riba-roja d’Ebre i 1 d’abril de La Palma d’Ebre celebren el 10è aniversari de la creació de la ZER Ebre. Per commemorar l'efemèride es va organitzar una gran festa a la qual van assistir més de 250 persones.

 • Passegem per La Palma d'Ebre

  Descobrim els racons històrics i patrimonials del bonic poble de la comarca de la Ribera d'Ebre amb el seu alcalde, Gil Martí.

 • La Diputació amplia i millora el traçat de la carretera TV-2237 entre La Palma d'Ebre i Vinebre

  Les obres de millora de la carretera TV-2237 que connecta La Palma d'Ebre amb Vinebre obligaran a tallar al trànsit aquesta via titularitat de la Diputació de Tarragona durant un mes i mig.

 • Veïns i visitants sucumbeixen al plat típic de la comarca en la Festa de la Clotxa

  La clotxa, el plat típic de la Ribera d’Ebre, és la protagonista de la festa comarcal que ha reunit més d’un miler de persones a la Palma d’Ebre, el poble més petit de la comarca