Durant aquest mes de juliol una trentena de joves es formaran com a monitors i monitores de lleure en el curs organitzat pel Consell Comarcal del Baix Ebre. El director de l’Escola de l’Esplai de Tortosa, Joan Francesc Moreno, com a representant de l’entitat responsable d’aquesta formació, la presidenta comarcal, Sandra Zaragoza i la responsable de Joventut de la Generalitat, Horma Pujol i el regidor de l’ajuntament de Roquetes, Sisco Ollé han destacat les oportunitats laborals que obre actualment aquesta titulació oficial.

Aquesta formació permet l’obtenció del títol de monitor o monitora en activitats de lleure infantil i juvenil i s’emmarca dins de la normativa de la Generalitat de Catalunya, que regula l’accés a les titulacions exigides per a desenvolupar activitats amb menors de 18 anys (campus, campaments, casals, colònies, camps de treball o activitats extraescolars).

Dilluns passat va començar a l’Escola de l’Esplai de Tortosa el primer del dos cursos de monitors i monitores de lleure, que va inaugurar el conseller comarcal de Joventut, Enric Adell. Aquesta formació adreçada a trenta joves s’impartirà fins el 16 de juliol.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.