El discjòquei planer-rapitenc Jordi Caballé, actualment afincat a Ulldecona, va protagonitzar el passat dissabte 7 de juliol una espectacular i insòlita actuació a una prestigiosa sala especialitzada en espectacles, a la mateixa illa de Manhattan, a Nova York, com invitat especial i expert en música de tendència europea.

Aquest debut americà del DJ ebrenc es va produir a la sala The Gallery de (Le) Poisson Rouge, a la zona d’oci nocturn de Greenwich Village, i durant una llarga i monogràfica sessió “síntesi dels seus 30 anys d’experiència musical” i què va destacar per la mescla d’estils. “He prioritzat les tendències i els gèneres més actuals com el Future Pop, Synth Pop, Electro Rock i l’Indie Pop”, explicava Jordi Caballé al seu facebook.

Val a dir que en aquesta sala actuen regularment dj’s internacionals de molt renom i catxe, i que la seva participació podria repetir-se en el futur. I és que el djplaner-rapitenc es presentava a Nova York amb la seua marca actual, BCN Future Club, amb la que presenta les tendències musicals més actuals i atrevides (fora de l’àmbit comercial), i que va despertar l’interès de la sala novayorkesa.

Jordi Caballé va debutar com a DJ, als 15 anys (1988), al pub Lokal de Santa Bàrbara, i ha estat durant tres dècades vinculat sempre en la música. En l’origen el seu currículum recorda el seu pas per sales tan conegudes com l’Andros, la Parròquia, la Lira, el Metrònom o l’XL, i ja en l’etapa de Barcelona, la seua presència constant a la sala 242, i més puntualment al Bikini i moltes d’altres de la capital catalana.

Nous projectes

Actualment Jordi Caballé està impulsant, des de les Terres de l’Ebre, diferents projectes empresarials vinculats tots ells en el món de la música i també de l’espectacle. A Ulldecona està consolidant (per l’octubre està programada la segona edició) SONORA el projecte d’una fira d’espectacles a nivell del territori, per mitjà de l’empresa Musikat Espectacles, està oferint als municipis ebrencs productes més creatius i alternatius als habituals i regularment a Barcelona i arreu continua impulsant els DJ Sets BCN Future Club.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.