‘Ebre, Art i Patrimoni’ proposa nou mirades creatives al patrimoni ebrenc de la mà de la il·lustració

2018-07-16T17:39:56+00:0013 de juliol de 2018|Cultura| Amposta, Terres de l'Ebre|Museu de les Terres de l'Ebre|0 Comentaris

Descobrir o redescobrir el patrimoni ebrenc. És el que proposa el Museu de les Terres de l’Ebre tant per al públic local com per als turistes amb el cicle ‘Ebre, Art i Patrimoni’. Nou mirades creatives que vinculen la il·lustració i el patrimoni a través d’exposicions i activitats temporals.

Estiu és temps de cultura. I una oportunitat per gaudir del patrimoni d’una forma més assossegada. Enguany, l’oferta estival del Museu de les Terres de l’Ebre porta una selecció de projecte artístics que vinculen la il·lustració i el patrimoni.

Nou mirades creatives al patrimoni industrial i marítim, l’artesania, la memòria de la Guerra Civil, els espais museístics, el patrimoni natural i els paisatges o l’art rupestre.

El Museu ofereix cada estiu un programa conjunt a les Terres de l’Ebre: els anys imparells Ebre, Música i Patrimoni i els anys parells com enguany Ebre, Art i Patrimoni. Fins ara, 53 artistes i 217 músics han participats en les cinc edicions que s’han realitzat.

Les exposicions i activitats temporals estaran obertes entre el juliol i el setembre.

Autor:

Periodista.
X
X