Alsa, HIFE i Moventis realitzarà el transport per als Jocs Mediterranis de Tarragona

2018-07-16T17:51:06+00:0016 de juny de 2018|Esports|Societat| |0 Comentaris

Amb una flota d’uns 100 autobusos, dotats amb els últims mitjans tecnològics, la UTE es marca com a objectiu donar el servei de qualitat que mereixen uns jocs que, abans de començar, ja tenen rècord de participació, superant les edicions anteriors.

Del 17 al 4 de juliol de 2018 la UTE formada per Alsa, HIFE i Moventis, serà l’encarregada de gestionar el transport dels Jocs del Mediterrani, que es disputaran a 16 municipis de la província de Tarragona i Barcelona.

Un total de 26 Comitès Olímpics Nacionals de l’entorn de l’Arc del Mediterrani participaran als Jocs de Tarragona 2018. Europa amb 19 Comitès Olímpics té la major participació i representativitat, seguida d’Àfrica amb 5 i d’Àsia amb 2.

Respecte la xifra d’atletes, àrbitres i família mediterrània, s’esperen unes 6.000 persones a transportar en les diferents modalitats i deies que es disputen els Jocs. Per aquest motiu, la UTE disposa d’una flota d’un centenar d’autobusos de les empreses d’Alsa, HIFE i Moventis, amb base a Tarragona i Barcelona, que donaran servei als participants en 16 seus oficials.

Les disciplines en les quals competiran els esportistes són hípica, rem i piragüisme, a la província de Barcelona. Mentre que a la demarcació de Tarragona es desenvoluparan les competicions de tennis taula, esgrima, bàdminton, handbol, futbol, gimnàstica artística i rítmica, lluita, ciclisme, halterofília, boxa, vela, karate, judo, taekwondo, atletisme, natació, tennis, voleibol, vòlei platja, tir a l’arc i l’olímpic, triatló, bàsquet 3×3, esport de boles, waterpolo, golf i esquí nàutic.

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez
X
X