Jordi Tomàs s’ha situat líder de la classificació de l’Aqua Cross Euro Tour, després de vèncer en la segona prova disputada a França amb motos aquàtiques.

En la cursa celebrada a la població d’Agon-Coutainville, Tomàs va dominar la primera mànega amb autoritat, sent segon en la segona i tercera mànegues del circuit. El fet de sumar més punts que els seus rivals li va donar la victòria. Van completar el podi el francès Thomas Favolini i l’anglès Tim Batte.

Amb aquest triomf el de la capital del Montsià se sitúa líder a la general del campionat a 19 punts de Favolini. La següent prova es disputat en terres angleses, concretament a Minehead els dies 4 i 5 d’agost.

Jordi Tomàs, al pendre part d’aquesta cursa no va poder assistir a la prova del Campionat de Catalunya que va tindre lloc a Sant Andreu de Llavaneres. Un fet que li va costar el lideratge provisional de GP3 a mans de Roger Pujol. Es va imposar per davant de Joan Sevil, del Motonàutica Club Amposta, i de Juli Pardo que va ser bronze.

La celebració d’aquesta cinquena cursa del circuit català deixa ben definida la general, a falta de les proves a disputar a Amposta i l’Ampolla.

Foto: Cedida