El Palau Oliver de Boteller exposa mil noms femenins de la música en català

2018-07-16T17:51:10+00:0014 de juny de 2018|Cultura| |0 Comentaris

Des del Palau Robert de Barcelona, al Palau Oliver de Boteller. Tortosa és la primera parada de la gira de D’Ones: Revolució de les dones en la música. Una exposició sonora i gràfica que posa cara i veu a la presència de la dona en la història de la música en català.

Una tria a càrrec del Grup Enderroc que inclou noms com Carmen Amaya, Maria del Mar Bonet, Silvia Pérez Cruz, Núria Graham, Maria Arnal, Bad Gyal… o les ebrenques Cecilia Aymí, Pili Cugat, Sofia Morales o Montse Castellà. Noms femenins, que aquesta exposició posa al mateix nivell que els masculins.

La mostra es va inaugurar aquest dijous, amb la presència del director general de Difusió i la coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones. Es podrà visitar fins el proper 29 de juliol.

Periodista.
Escriu un comentari
X
X