Mel Muria (www.mielmuria.com) ha aprofitat la 15ª edició de Bioterra 2018, celebrada de l’1 al 3 de juny a Ficoba, el recinte feiral d’Irun (Guipúscoa), per presentar dues noves gammes de produces BIO.
La present edició de la fira de productes ecològics, bioconstrucció, energies renovables i consum responsable ha tingut una gran participació amb 170 expositors i més de 12.000 visitants.
La família Muria no ha volgut faltar a aquesta cita ineludible entre professionals i usuaris finals de productes ecològics i ha sorprès els visitants que s’han apropat al seu estand amb dues novetats Muria BIO: una gamma de mel ecològica monodosi de 28 grams composta per cinc varietats (Acàcia, Romaní, Taronger, Alta Muntanya Farigola i Bosc) i dues varietats de bresca (Romaní i Taronger) en dues mides 500 i 200 grams.
L’equip de Mel Muria ha aprofitat la fira per a realitzar nombrosos contactes a nivell comercial i aconseguir una major distribució de la seva gamma Muria BIO, que es comercialitza tant en botigues de dietètica i herboristeria, com a través d’establiments relacionats amb el sector ecològic del Canal Horeca.
Una altra de les seves últimes novetats apícoles de la família Muria, sempre en constant innovació, l’edició limitada i subjecta a temporalitat (d’octubre a maig) de mel crua ecològica composta per vuit varietats (Romaní, Taronger, Mil Flors, Farigola, Eucaliptus, Alta Muntanya, Bosc i Bruc), també ha tingut molt bona acollida a Bioterra 2018.
Les altres col·leccions de la gamma Muria Bio també han estat presents a Bioterra 2018: Mel Ecològica, Xarops i Suplements Alimentaris i ressaltant, de manera especial, la gamma Benestar i Plaer de Mel de Sabors (escollida Millor Producte BIO en l’edició de BioCultura Barcelona 2016, entre més de 18.000 referències de productes ecològics).
La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.