A falta de sis hores per la celebració de l’assamblea del CD Tortosa que tè que escollir nou president, les incògnites resten obertes. A manca de confirmació oficial són dos les candidatures que haurien expressat la voluntat de dirigir l’entitat per als propers quatre anys.

D’una banda la de l’exdirectiu Víctor Abella i d’una altra banda la encapçalada per Mariano Curto. La junta gestora deurà decidir d’acord als estatuts si és necessari obrir de nou un procés electoral o en canvi es posen a votació dels socis les dos candidatures.

Com apuntava ahir ebredigital.cat l’opció que continua sent més sòlida seria la de promulgar un nou calendari electoral i deixar la votació per a una altra assemblea.

Tot sembla indicar que si la candidatura encapçalada per Abella tira endavant, també es presentaria la de Mariano Curto. En el cas contrari, si finalment no es presentés la d’Abella sembla que no es presentaria la junta alternativa, deixant el club en mans de la gestora que el dirigeix actualment.

Caldrà esperar les darreres hores abans de l’assamblea, per vore com evoluciona la situació. Una assemblea que tindrà lloc a les 20:30 hores al Centre Cívic de Ferreries.