Meritxell Roigé: “Aquesta setmana sabrem quin despatx fa el projecte executiu de la plaça de la Catedral”

2018-05-02T12:37:41+00:00 1 de maig de 2018|Entrevistes|Política| |Tags: |0 Comentaris

Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa, ha manifestat que el procés de selecció per saber quin serà el despatx professional que redactarà el projecte executiu de la plaça de la Catedral va per bon camí. De fet, al llarg d’aquesta darrera dies ja s’ha fet una primera selecció en la qual s’han escollit tres despatxos que passen a la següent fase. Segons Roigé, “aquesta setmana el jurat ja procedirà a determinar quin és el despatx guanyador. A partir d’aquí, tindrà un termini d’un mes i mig o dos per entregar el projecte executiu i després afrontarem la licitació de les obres, que calculo que serà a primers d’estiu”.
Roigé també va parlar sobre l’alliberament dels terrenys de RENFE. Segons l’alcaldessa, la primera setmana després del seu nomenament va viatjar a Madrid per tractar el tema i ara està pendent de resposta i de bones notícies.

Comentaris
X
X