L’esport com a eina integradora. Aquest és un dels objectius que es va marcar el club esportiu Àngel Apasa d’Amposta des de la seua creació. Més enllà de resultats i les competicions, es volen transmetre valors, però sobretot ser una eina normalitzadora. Així es va poder veure aquest cap de setmana a la capital del Montsià amb el campionat territorial de natació per esportistes amb discapacitat intel·lectual.Hi van participar més de 140 esportistes de nou clubs de Castelló, Barcelona i Tarragona.

El XXVI Campionat Territorial de Natació per a persones amb Discapacitat intel.lectual va estar organitzat per l’ ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics) i el Club Esportiu L’Àngel Apasa d’Amposta. Amb el suport de l’Ajuntament d’Amposta.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez
Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre